Over ons Het team van specialisten in luxury cars.

Wij richten ons speciaal op exclusieve auto’s omdat wij ons daarin het meest thuis voelen. Wij zien u graag genieten van uw nieuwe aankoop, want iedere auto in dit segment reflecteert uw stijl en uw smaak. Uw droom realiseren is onze missie en onze trots. Daar staan wij voor.

Bekijk hieronder wie wij zijn.

Riccardo Bruijns

Riccardo Bruijns
Passie

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de kledingbranche was het tijd voor wat anders. De passie van de automobielen bleef altijd de boventoon voeren waardoor de keuze om zijn carriere in deze auto's voort te zetten snel gemaakt was. Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de sales bij de grotere dealers was het al snel weer tijd voor iets nieuws. 

Door zijn passie voor luxere goederen is de stap naar het luxere segment auto's dan ook snel gemaakt. Door zijn eigen passie voor deze automobielen is het vertalen van de behoefte van de klant voor Riccardo dan ook geen enkel probleem. 

Maak Afspraak

Frank Lenards

Frank Lenards
Visie

De liefde voor auto’s zat er bij Frank al vroeg in. Het lag dan ook voor de hand dat zijn toekomst in de autobranche zou liggen. Na enkele jaren het vak bij verschillende volumemerken te hebben geleerd was het tijd om zijn hart te volgen en de stap naar de premiumdealers te maken. Na in totaal 12 jaar bij grote dealers als Audi en Mercedes-Benz te hebben gewerkt, heeft Frank de overtuiging dat hij klanten bij een kleine, flexibele organisatie veel beter kan bedienen. Zeker in een team met collega’s die dezelfde passie delen.

Maak Afspraak

Ruud Koeman

Ruud Koeman
Ervaring

Met al meer dan 25 jaar ervaring in de autobranche, is Ruud Koeman een bekende naam in de autowereld.

Na 19 jaar "team builder" te zijn geweest bij Mercedes-Benz en 7 jaar vestigingen met o.a. Audi & VW onder zijn hoede heeft gehad, zit de passie voor auto's diep geworteld.

Met uitstapjes in de horeca, de vastgoed markt en benzine in de aderen is Ruud Koeman een ondernemer in hart en nieren.

Hij en zijn enthousiaste team staan graag 24 uur per dag voor u paraat.

Maak Afspraak